Een huiszuivering is een energetische grote schoonmaak

salie 300Energetische schoonmaak:

Soms is het heel duidelijk dat je huis energetisch verontreinigd is, soms lastig om het te herkennen. De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Ze zouden dus bij wijze van spreken toegeschreven kunnen worden aan het leven als je je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel. Een groot gedeelte van de verontreiniging vindt ook plaats door de bewoners zèlf (of ex-bewoners in het geval men een nieuw huis betrekt).

Negatieve emoties of emotionele toestanden zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie van een persoon blijven vaak lang in een ruimte ‘hangen’.
Dit is afhankelijk van hoe lang, sterk of vaak het voorkomt.

Verschijnselen die kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis zijn bijvoorbeeld:

Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.
Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeid gevoel.
Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen, hevige nachtmerries.
Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.
Koude windvlagen voelen of het huis, ondanks de verwarming niet warm krijgen.
Herhaaldelijk tegen verschillende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsklachten aan lopen.
Als het gaat om een bedrijfspand: De sfeer onder de medewerkers is slecht, de productiviteit is laag of het ziekteverzuim is opvallend hoog.

Je huis zuiveren heeft na mijn bezoek een dubbele invloed: Op je huis en op je lichaam. In je woning zul je na een zuivering merken dat ruimtes groter, rustiger en warmer aanvoelen. Dat er weer een aangename sfeer hangt. In je eigen lichaam zul je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper. Je kunt je weer makkelijker concentreren. Dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en je meeneemt in haar vernieuwde positieve stroming. Een huiszuivering is veilig en betrouwbaar.