Reacties op Marktplaats

reactiesHieronder een aantal reacties die mensen op Huiszuivering op Marktplaats plaatsten na mijn bezoek.

Huiszuivering boerderij Twente in Lonneker
Geplaatst door Twente Hippique op 28 jan. '15 | 5½ jaar actief op Marktplaats

Na onze verhuizing naar een oude boerderij inTwente in 2010, kreeg ik ernstige gezondheidsklachten. Na mijn laatste ziekenopname op de IC in 2013 ben ik mij gaan afvragen in hoeverre ons huis oorzaak was van mijn slechte gezondheid. Wij hadden al een verbouwing achter de rug wegens veel schimmel en rot, er was sprake van koude tocht, we zagen vaak schimmen en het stierf van de kraaien op ons erf. Ook hadden we last van veel negativiteit. Toin heeft een zuivering gedaan waar opmerkelijke zaken voorvielen en waarna iedereen helemaal gesloopt was. Daarna gelukkig geen last meer gehad van bovenstaande zaken. Toin een aardige man met bijzondere gaven die ik zeker in de toekomst weer zou benaderen! Heel erg bedankt!


Zuiveren van woning in Hengelo
Geplaatst door lex3 op 06 jun. '14 | 9 jaar actief op Marktplaats

Toin heeft bij ons een huiszuivering gedaan, vanwege de spanningen die we er dagelijks ervoeren. Toin is heel open en zeer prettig. Ondanks dat dit segment lastig is te beoordelen, hebben wij Toin als zeer vakkundig ervaren. Het huis is licht in meerdere opzichten. Een absolute aanrader voor wie in een schoon en licht huis wil wonen. Vandaag is Toin ook in het huis van mijn moeder geweest. Wederom licht. Wij gaan je promoten in geval van soortgelijke vragen. Top!
Hartelijke groet,
Renze en Alexandra


 

Zuivering woonplek in Breukelen
Geplaatst door Jean op 11 mei '14 | 9 jaar actief op Marktplaats 

Ik heb Toin een tijdje geleden gevraagd om mijn thuis (varend woonschip) weer thuis te laten worden, kortom: te komen zuiveren van alle negatieve energieen. We hadden het idee dat vervelende energieen ons woonplezier verstoorden. Daarnaast waren er wat onverkwikkelijke zaken voorgevallen.
Toine kwam, zag, voelde en ging aan de slag.

Prettig in de omgang, effectief. Aanbevelen waard.


Huiszuivering in Capelle aan den IJssel
Geplaatst door Carla polder op 11 sep. '13 | 2 jaar actief op Marktplaats

Afgelopen zaterdag 7 september is Toin bij ons geweest. Na lang googelen kwam zei mijn gevoel dat ik het huis door toin moest laten zuiveren. Wij hadden allemaal "vage " klachten. Veel moe, geen energie, mijn dochter sliep slecht en had nare ervaringen en mijn zoontje is altijd druk in zijn hoofd. Toin gaf al snel aan dat er veel negatieve energieën in huis waren afkomstig van het huis naast ons. Het gehele huis heeft toin doorlopen en de eerste dagen erna was ik heel erg moe maar dit was ons al gezegd en dat het een paar dagen zou aanhouden. Nu zijn we 4 dagen verder en we ervaren een enorme rust in ons huis en mijn dochter vind het niet meer "eng" op zolder. Ik ben heel benieuwd wat ik verder nog mag ervaren. Wij zijn enorm blij dat toin bij ons is geweest en dat we voor hem hebben gekozen. Mochten we in de toekomst wederom iemand nodig hebben zou ik zeker weer voor toin kiezen.

Enorm bedankt Toin!!!!!!!


 

Voor meer reacties: kijk op Marktplaats.