Wat klanten zeggen

reactiesHieronder een aantal reacties die mensen op Huiszuivering op Marktplaats plaatsten na mijn bezoek.

Huiszuivering boerderij Twente in Lonneker

Na onze verhuizing naar een oude boerderij inTwente in 2010, kreeg ik ernstige gezondheidsklachten. Na mijn laatste ziekenopname op de IC in 2013 ben ik mij gaan afvragen in hoeverre ons huis oorzaak was van mijn slechte gezondheid. Wij hadden al een verbouwing achter de rug wegens veel schimmel en rot, er was sprake van koude tocht, we zagen vaak schimmen en het stierf van de kraaien op ons erf. Ook hadden we last van veel negativiteit. Toin heeft een zuivering gedaan waar opmerkelijke zaken voorvielen en waarna iedereen helemaal gesloopt was. Daarna gelukkig geen last meer gehad van bovenstaande zaken. Toin een aardige man met bijzondere gaven die ik zeker in de toekomst weer zou benaderen! Heel erg bedankt!


Zuiveren van woning in Hengelo

Toin heeft bij ons een huiszuivering gedaan, vanwege de spanningen die we er dagelijks ervoeren. Toin is heel open en zeer prettig. Ondanks dat dit segment lastig is te beoordelen, hebben wij Toin als zeer vakkundig ervaren. Het huis is licht in meerdere opzichten. Een absolute aanrader voor wie in een schoon en licht huis wil wonen. Vandaag is Toin ook in het huis van mijn moeder geweest. Wederom licht. Wij gaan je promoten in geval van soortgelijke vragen. Top!
Hartelijke groet,
Renze en Alexandra


Zuivering woonplek in Breukelen

Ik heb Toin een tijdje geleden gevraagd om mijn thuis (varend woonschip) weer thuis te laten worden, kortom: te komen zuiveren van alle negatieve energieen. We hadden het idee dat vervelende energieen ons woonplezier verstoorden. Daarnaast waren er wat onverkwikkelijke zaken voorgevallen.
Toine kwam, zag, voelde en ging aan de slag.

Prettig in de omgang, effectief. Aanbevelen waard.


Huiszuivering in Capelle aan den IJssel

Afgelopen zaterdag 7 september is Toin bij ons geweest. Na lang googelen kwam zei mijn gevoel dat ik het huis door toin moest laten zuiveren. Wij hadden allemaal "vage " klachten. Veel moe, geen energie, mijn dochter sliep slecht en had nare ervaringen en mijn zoontje is altijd druk in zijn hoofd. Toin gaf al snel aan dat er veel negatieve energieën in huis waren afkomstig van het huis naast ons. Het gehele huis heeft toin doorlopen en de eerste dagen erna was ik heel erg moe maar dit was ons al gezegd en dat het een paar dagen zou aanhouden. Nu zijn we 4 dagen verder en we ervaren een enorme rust in ons huis en mijn dochter vind het niet meer "eng" op zolder. Ik ben heel benieuwd wat ik verder nog mag ervaren. Wij zijn enorm blij dat toin bij ons is geweest en dat we voor hem hebben gekozen. Mochten we in de toekomst wederom iemand nodig hebben zou ik zeker weer voor toin kiezen.

Enorm bedankt Toin!!!!!!!


Marijke (Huiszuivering Achterhoek)

Woorden kunnen niet omschrijven hoe fijn het bezoek van Toin is geweest!
Als eerste om wie hij is: liefdevol en warm! Hij nam alle tijd voor ons, legde alles goed uit, was ervaren en luisterde met veel aandacht naar ons verhaal. Ik ben ontzettend blij dat hij bij ons is geweest en hij heeft het verschil gemaakt als van dag en nacht,van kwaad naar goed!
Hij heeft zijn werk zo ongelooflijk goed verricht.Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten. Dank je wel Toin, om wie je bent, hoe je je werk verricht met hart en ziel, met kracht en energie! Wij raden echt iedereen Toin aan omdat je dan zeker weet dat het probleem opgelost wordt en je weer rust en harmonie zal ervaren in huis. Liefs Marijke.


Laura (Huiszuivering Groningen)

Wij hebben in mei 2017 een huiszuivering laten doen door Toin. Er hing een rare 'sfeer' in huis, alsof ik niet alleen was en er hing een enorme negativiteit / vijandigheid in sommige kamers.
Onze baby wilde absoluut niet in zijn kamer slapen en werd elk half uur wakker als hij daar lag.
Toin kon snel langskomen. Zijn bezoek was heel bijzonder en Toin is een prettig persoon.
Opmerkelijk was dat hij in exact dezelfde ruimtes hetzelfde voelde (zonder dat wij iets gezegd hadden) Hij kwam vervolgens met (juiste) informatie over vorige bewoners die hij absoluut niet kon weten.
Toen Toin klaar was, voelde het huis heel anders. Lichter. Ook nu, ruim twee maanden later, voelt het nog goed. Wij zijn ontzettend opgelucht, en positief. Mijn angst is weg en mijn partner slaapt veel beter en is energieker. Onze baby werd na de huiszuivering ineens niet meer elk half uur wakker maar kan sindsdien langere periodes achter elkaar slapen. Wat een verademing!!
Een huiszuivering door Toin is een absolute aanrader!! Bedankt Toin!


Patricia S. (Huiszuivering Nijmegen)

Hallo Toin, Ik heb jou huiszuivering ervaren als zeer positief, Sinds jou komst, is alles in huis lichter en ontspannen, heb je adviezen gebruikt met de kids ze zijn rustig gaan slapen en ze hebben de hele nacht doorgeslapen!! Kan iedereen een bezoek van Toin aanraden!
Toin bedankt dat je ons wilden helpen, was een bijzondere ervaring! Groetjes Patricia


Jacobien de H. (Huiszuivering Almere)

Al maanden voelde ik mij niet lekker in mijn vel, ik had last van vermoeidheid was depressief en had stress en sliep onrustig. Na de huiszuivering van Toin uit Deventer voelde mijn huis licht, warm en harmonieus aan. Mijn klachten zijn erg verminderd. Ik voel mij weer positief en energiek.
Jacobien uit Almere


Emil en Tamara (Huiszuivering Zutphen)

Hallo Toin, Het was een hele bijzondere ochtend. Je bent een heel prettig persoon en kon veel dingen over ons vertellen zonder dat je dat kon weten. Na al het dromen en onrustig slapen kunnen we nu zeggen al een paar nachten goed en rustig te hebben geslapen. Dat ervaren we als zeer waardevol, ontzettend bedankt! De reacties in onze omgeving zijn zeer positief, dus de mond-op-mond reclame is begonnen :) Hartelijke groet, Emil en Tamara.


Tessa en Maarten (Huiszuivering Breda)

Beste Toin,
Bedankt voor je e-mail en voor de huiszuivering gisteren. We merken echt verschil. Er hangt een heel prettige, warme en rustige sfeer in huis en Lucas heeft vannacht heel goed geslapen, zelfs tot 08.00 uur en dat is niet veel vaker voorgekomen. Maarten merkte ook gelijk verschil toen hij thuiskwam. Hij vond ook dat er een goede sfeer in huis was. Hij gaf aan dat hij het idee had alsof alles een witte gloed had en het duizelde een beetje in zijn hoofd (maar op een goede manier). Verder zijn we ook heel blij met de zoutlamp, hij geeft prachtig warm licht, vooral ’s avonds.
Fijn dat je ook nog langs mijn moeder bent gegaan, zij heeft het ook als heel positief ervaren. Ik heb jouw tips voor haar aan haar doorgegeven.
Nogmaals hartelijk dank, heel fijn dat je de moeite hebt genomen om helemaal hier naar het zuiden toe te rijden en dat je echt de tijd genomen hebt voor ons en voor het huis van mijn moeder. We zullen je zeker aanraden bij anderen wanneer we merken dat zij soortgelijke problemen ervaren.
We wensen jou en je gezin alle goeds toe!
Groetjes, Tessa, Maarten en de kinderen


JK (Huiszuivering Twello)

In ons klopte er iets niet. te veel pech. het voelde niet als een thuis waar je binennkomt als een oude warme jas die je aantrekt. Ik ben down to earth, nuchter, praktisch en absoluut niet zweverig. Dus was het een stap om het huis te zuiveren. Op een dag had ik zoiets; Ja ik doe het, baad het niet, schaadt het niet. En voor de kosten hoef je het niet te laten. Ik had bij Toin een goed gevoel en als snel nam hij tel. contact met me op om een afspraak te maken. Toin komt rustig over en neemt de tijd voor je. Hij legde uit wat hij ging doen zonder zweverig over te komen. 't had m'n buurman kunnen zijn. Hij kon al snel de pijnpunten aanwijzen. De zuivering was een bijzondere ervaring. ook voor een nuchter iemand als ik. Tijdens de salie-sessie heb ik nog wat bijzonders meegemaakt. Dit wil ik liever voor mezelf houden, maar het gaf wel de doorslag dat de zuivering niet zomaar wat is. De dagen erna waren vreemd; het huis voelde "leeg" het bedrukte was eruit. Toin zei dat de nieuwe flow vanzelf wel kwam. Het klopt. er zit weer energie in het huis en nog meer in mezelf. 1 ding weet ik zeker; mocht ik ooit een andere woning betrekken laat ik het direct zuiveren door Toin!
Bedankt Toin! JK uit Twello.


Mat (Huiszuivering Goirle)

Hoi Toin, Vorige week zaterdag ben je bij ons in Brabant geweest voor een huiszuivering.
We hadden al een tijdje dat een geest (of zoals jij noemt een entiteit) die 's avonds en 's nachts onze slaapkamerdeur open deed. Mijn vrouw was hiervan erg angstig geworden.
Na telefonisch overleg was je bereid om ons van dienst te zijn. wij wisten niet wat we ons moesten voorstellen. Wel hadden we meteen vertrouwen in je.
Toen je net binnen was was je eerste opmerking dat er veel verdriet in het huis zat.
Dat was de spijker op zijn kop geslagen!
Ook heb je nog een aantal tips gegeven om positieve energie in jezelf en je woning vast te houden. Vooral de eerste dagen na de zuivering voelde ik een enorme verandering.
Ik was weer veel vrolijker positiever. Mijn vrouw heeft de hele week uitstekend geslapen en knapt zienderogen op.
Geweldig dat we jou hebben laten langskomen. Bedankt Toin!!! Vriendelijke groet Mat en Ine.


Sylvia (Huiszuivering Deventer)

Echt een ervaring, ik kan dit iedereen aanraden. Zelf had ik dit nog nooit zo gedaan, maar het is echt heel bijzonder om mee te maken, Toine stelt je eerst op je gemak en geeft een uitleg van wat hij gaat doen en betrekt je daar ook in. Niets zweverigs of raar aan. Na de reiniging voel je al heel snel een compleet andere energie, zowel in jezelf als in het huis. Alles is schoner, ruimer en liever. Echt een must, als je een nieuw, schoon en mooi nieuw begin wil maken in/op de plek waar je woont, laat Toine komen en reinigen. Een beter begin kan je jezelf niet wensen.
Voel en ervaar hetzelf. Bedankt Toine groetjes Sylvia.


Tom en Stacey ( Huiszuivering Hengelo)

Wat een bijzondere ervaring! Dat is de beste samenvatting die we kunnen geven van de middag met Toin. We kunnen niet goed verwoorden hoe bijzonder het was maar we proberen een beeld te schetsen. We hebben contact gezocht met Toin omdat in ons huis veel onrust heerste, en onze zoon hier volgens ons veel last van had.
Vooral mijn vriend is nogal nuchter, maar toch gingen we op zoek naar iemand die huiszuiveringen doet, en al snel kwamen we terecht bij Toin. Contactformulier ingevuld en de volgende dag al contact voor een afspraak. Toin heeft bij ons een standaard huiszuivering uitgevoerd. Er waren veel restenergieen aanwezig in ons huis, wat maakte dat er veel onrust was en er eigenlijk geen plek was voor onze energie. Op de kamer van ons zoontje was het grootste probleem.
Na de zuivering is Het in ons huis ontzettend veel rustiger geworden. Het is nu ons plekje worden.
Ons zoontje slaapt nog niet super, maar dit heeft ook te maken me zijn hooggevoeligheid.
En hij slaapt al stukken beter dan voor Toins bezoek. Na het bezoek nog meermaals contact gehad. Een bijzonder betrokken, maar ook weer hele gewone man.
Kortom, wij kunnen iedereen Toin aanraden. Bedankt voor alles! Tom, Stacey en Luuk.


M. Peters (Huiszuivering Hengelo)

Ik had 3 sterke gevoelens in dit huis: 1: zodra ik binnen kwam had ik het gevoel dat ik direct weer weg moest. Ik kon op de een of andere manier niet in dit huis zijn. 2: ik sliep geen nacht lekker waardoor ik moe was en had nare dromen en soms nachtmerries. 3: Ik had continu het gevoel dat iemand mijn keel dicht kneep en op mijn borstkas zat, net of ik niet voldoende adem kon halen.
Nadat ik mij begin dit jaar wéér ziek moest melden op mijn werk ben ik gaan Googelen en vond ik de site van Toine. Ik voelde gelijk dat een huiszuivering DE oplossing zou zijn!. Ik heb Toine direct gebeld en 2 dagen later kon hij al komen! Toine kwam binnen en ging op de bank zitten om de sfeer te voelen van het huis. Na samen een kopje thee te hebben gedronken ging hij aan de slag. Toine en ik stonden na de huiszuivering een kwartiertje buiten. Bij binnenkomst in huis merkte ik vooral een lichte hoofdpijn en natuurlijk ruik je de salie lucht maar dit is absoluut niet vervelend! Toine ging naar huis en gaf aan contact met me te houden! Als ik vragen had kon ik hem zeker bellen! Die avond was ik ontzettend moe! Ik ben vroeg naar bed gegaan en heb geslapen als een os! De volgende ochtend werd ik erg ontspannen wakker en had dus zalig geslapen. Ik voelde direct dat ik heel diep in kon ademen en voelde me vooral heel erg rustig! Ik voelde me eindelijk prettig in dit huis! Ik heb bewust een aantal dagen gewacht met het plaatsen van een beoordeling om nu te kunnen vertellen dat ik me nog steeds goed voel in mijn huis! Ik slaap goed, kan goed en diep ademhalen, voel me heerlijk rustig en kan met een goed gevoel in dit huis zijn.
A.s. vrijdag zuivert Toine het huis van mijn moeder! Toine zou mijn vriend of broer kunnen zijn. Hij praat makkelijk, is vriendelijk en eerlijk! Ik hou zeker contact met Toine en kan je aanraden je huis te laten zuiveren door Toine als je je niet lekker voelt in je huis! Groetjes M. Peters uit Hengelo ov.


J. de Beer (Huiszuivering Tilburg)

Een echte aanrader als je van een flinke opfrissing houd.Toine is een erg liefdevolle rustige man waar je je direct bij op je gemak voelt.Hij is bij ons geweest en het huis voelt een stuk rustiger en warmer aan ook zijn de nachten weer aangenaam en slapen we een gat in de dag.Kortom geweldig zeker ook de nazorg Toine is erg betrokken en daar dank ik hem hartelijk voor.Liefs J.


Pamela (Huiszuivering Zaanstreek)

Ik heb Toin een email gestuurd en hij reageerde direct de volgende dag (ondanks de feestdagen-periode). Hij kon al snel langs komen ondanks dat wij ver weg woonden. Het telefoongesprek was prettig en serieus. Dit was trouwens ook het geval toen hij bij ons thuis kwam. Gelukkig geen enge dingen alleen wat oud verdriet, voorwerpen met teveel (negatieve) energie en oude energie. Ik vond het heel geloofwaardig en het gaf mij vertrouwen. Ik heb daarna heel diep geslapen, het voelt rustiger in huis.


Riette (Huiszuivering Arnhem)

Wij hebben de huiszuivering die Toin voor ons verzorgd heeft als erg prettig en effectief ervaren. De samenwerking met Toin was professioneel en doeltreffend, maar tegelijkertijd ook gezellig en gemoedelijk. Geen moeite was te veel! De nazorg was ook buitengewoon goed: hele fijne tips! Dankjewel Toin!


Suzanne_V. (Huiszuivering Deventer)

Super blij dat Toin langs is geweest. Het huis voelt veel warmer en prettiger. Toin is een prettig persoon die de tijd voor je neemt. Hij zuivert niet alleen je huis, maar geeft je tips en adviezen op een zeer integere manier. Wat een inspirerend persoon!


Hans (Huiszuivering Lochem)

Al ruim een jaar stond het huis van mijn overleden moeder te koop. Er was wel belangstelling voor, maar het kwam nooit tot een bod. Het huis voelde ook "zwaar" en op sommige plaatsen "unheimlich" aan. Toen besloot ik om het huis te laten zuiveren. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Toine uit. Dat bleek een gouden greep. Nadat Toine was geweest en hij het huis helemaal had gezuiverd, was het huis binnen slechts enkele weken verkocht. Ik had Toine eerder moeten inschakelen...


Salimatou (Huiszuivering Amsterdam)

Na een aantal weken in mijn nieuwe woning te hebben gewoond moest ik aan mijzelf toegeven dat ik mij er regelmatig onverklaarbaar somber voelde. Ook was mijn hond regelmatig onrustig in de woning. Ze kon ineens moeilijk alleen zijn en begon dingen te slopen. Toen ik van mijn buren hoorde dat dit huis nogal een geschiedenis had begreep ik dat er iets moest gebeuren om een nieuwe start te maken.
Toin heeft hiervoor gezorgd. Hij legt onwijs helder uit wat hij voelt en wat hij gaat doen.
Hij maakt er een hele ervaring van. Na deze huiszuivering voel ik mij goed in mijn woning, het is mijn eigen veilige plek. Ik merk dat mijn huis letterlijk en figuurlijk veel warmer is geworden.
Mijn hond is ook veel rustiger sinds de zuivering. Ik ben hartstikke blij dat ik dit heb gedaan en raad het iedereen aan!

Voor meer reacties: kijk op Marktplaats.